Świetnie się prezentuje 8) , gratulacje. Chcesz poprawić prowadzenie to zmień jeszcze elementy gumowo metalowe z przodu na te od cupry.
Szybki dojazd na Okęcie - pytanie do kolegów z W-wy
Zwiń
X
-
Szybki dojazd na Okęcie - pytanie do kolegów z W-wy
Jak w temacie, jade z pomorza więc mam opcje przez miasto (Al. Armii Krajowej -> Prymasa 100-lecia, Al. Jerozolimskie) albo nawinąć na Sochaczew/Pruszków i tam już jest wjazd bezpośredni bez tułaczki po mieście ale muszę nadłożyć 20 km, w wawce bede meldowal sie ok 10 rano, boje sie zeby nie wpiedzielic sie w jakies korki, nie znam kompletnie miasta, tylko GPS/Mapa
-
-
rkb, ale potrzebujesz się dostać do samego lotniska ( odbierasz kogoś / zostawiasz tam auto ) czy możesz zaparkować gdzieś bliżej i podjechać np. dedykowanym busikiem?
Generalnie polecam w Nowym Dworze Maz. odbić z S7 na Błonie ( pchanie się do Wawy przez Łomianki z rana to całkowita pomyłka ). Potem za Lesznem ( jeszcze przed Błoniem ) skręcasz w lewo i jedziesz w miarę luźną drogą, aż do Bronisz. Potem przeskakujesz kanałami do Ursusa i lądujesz na Jerozolimskich. Droga od Leszna do Jerozolimskich na wysokości Bodycha zajmuje mi ok. 40-45 min ( wyjazd ok. 7:20 na miejscu ok. 8:00 ).
Stąd przepychasz się Szyszkową do Al. Krakowskiej i dalej 17 Stycznia potem w Żwirki i jesteś na lotnisku.
Od NDM do Leszna przelecisz na spokojnie w 15-20 min + 40-45 min Leszno - Al. Jerozolimskie. Dalej to już loteria, bo wbijasz się w korki, ale myślę, że 45 min do 1h to powinno wystarczyć.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kna Chopinie jest parking długoterminowy P4. 14 dni kosztuje 210 zeta ale za to do terminalu jest 10 min spacerem.
ceny parkingów na Okeciu są po prostu zaporowe !!! Nie znajduję absolutnie żadnego uzasadnienia dla ich wysokości i zastanawiam sie po co i dla kogo są te parkingi na lotnisku ??!!Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Ja akurat byłem w http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inf...id_124866.html
ale u Ciebie też pewnie będzie ok Gdzie by nie było do lotniska na Kos blisko , sam lot w miarę krótki nic tylko wyłaczyć telefon i się nyusować
Komentarz
-
Komentarz